Tekst controleren op spelling, grammatica en zinsopbouw

Het geeft echt niet als je een tekst schrijft en af en toe een foutje maakt. Maar als er ├ęcht iets vanaf hangt, dan heb je gewoon een foutloze tekst nodig. Als ervaren tekstschrijver weet ik als geen ander dat er zo een foutje in je tekst kan sluipen. Dus ook ik leg een opdracht even weg en moet daarna mijn tekst controleren op zowel zinsopbouw, spelling en grammatica. Doordat ik veel opdrachten uitvoer voor websites die voor SEO zijn geoptimaliseerd, doe ik ook altijd een laatste SEO-check.

Daarom controleer ik graag jouw tekst op spelling, grammatica en zinsopbouw. Dit gaat zeer eenvoudig. Neem daarom snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je door mij je tekst controleren, dan doe ik dit onder andere op de volgende punten:

  • DT-fouten
  • Taalfouten
  • Foutieve samentrekkingen
  • Juiste zinsopbouw
  • Actieve schrijfstijl in plaats van lijdende schrijfstijl
  • Opbouw van de tekst/structuur

Tekst controleren op taalfouten en grammatica – Waarom door MayBlue?

Ik ben een echte taaladdict. En stiekem allergisch voor dt-fouten. Vrienden kunnen geen WhatsApp naar mij sturen zonder dat ik ze wijs op bepaalde taal- of spellingsfoutjes (sorry jongens!). Daarbij schrijf ik al meer dan 11 jaar teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen en weet ik waar een goede en aansprekende tekst aan moet voldoen.

Ook redigeer ik sinds anderhalf jaar wekelijks teksten voor 2BFound. Voor dit contenbureau moet ik de tekst controleren op spelfouten, leestekens en grammatica. Ook let ik erop of de tekstschrijvers een SEO-proof tekst hebben aangeleverd: zijn de zoektermen juist verwerkt? Staan de zoektermen verwerkt in de H2? Zijn de SEO-title en Meta description van toegevoegde waarde?

Daarnaast werk ik sinds kort voor het bekende onderzoeksbureau Claudia de Graauw. Hiervoor redigeer ik wekelijks offertebrieven en rapporten waarbij ik onder andere let op de zinsopbouw en ingeslopen taalfoutjes.

Je tekst controleren is nog nooit zo makkelijk geweest! Neem snel contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Voordeliger tarief voor studenten

Ben je student en wil je je tekst laten controleren, bijvoorbeeld een scriptie, onderzoeksrapport of iets anders? Neem ook dan contact met mij op, voor studenten hanteer ik iets voordeligere tarieven. Vermeld op het contactformulier wel even duidelijk bij dat het om iets van je opleiding gaat.